pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dopřejte si domácí liposukci se stejnými účinky, jaké by měla návštěva kosmetického salonu. Díky novému přístroji pro domácí kavitaci můžete svou váhu redukovat sami v pohodlí domova.

 

Přístroj na domácí kavitaci 6 v 1

 

Přístroj kombinuje celkem 6 technologií. Ultrazvuková terapie, která pomáhá odstranit tukové buňky a galvanickou terapii urychlující metabolismus a regenerující buňky. Díky infračervenému záření urychluje metabolismus, odstraňuje celulitidu a vrásky. Modré záření detoxikuje pokožku a působí protizánětlivě.

 

Přístroj simuluje pomocí elektrických micro impulsů pohyb svalstva a způsobuje spalování tuků a kalorií, tomu napomáhá i mikroproudá stimulace.

 

Přístroj na domácí kavitaci 6 v 1

 

Přístroj byl po řadu let vyvíjen v USA, a díky kombinaci několika patentů v oblasti technologií pro redukci váhy vykazuje vynikající výsledky a plně tak nahrazuje kúry v kosmetických studiích.

 

Některé z funkcí přístroje navíc desinfikují a regenerují buňky pokožky. Při testech bylo dosaženo obdivuhodných vedlejších výsledků při odstraňování celulitidy, vrásek a nežádoucích kožních zánětů nebo vyrážek.

 

Přístroj na domácí kavitaci 6 v 1



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace