pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Finové znají tajemství kvalitní regenerace těla a mysli již celá staletí, inspirujte se i vy a nechte na sebe blahodárně působit účinky finské sauny stejně, jako tak činí miliony lidí na celém světě.

 

Privátní sauna pro dva na 60 minut a ledová sprcha v Praze

 

Klasická finská sauna je jedním ze stěžejních prostředků pro odstranění únavy, relaxaci a zmírnění jak fyzického tak psychického napětí. Saunování ovlivňuje kvalitu pokožky, otužuje organismus a zlepšuje jeho obranyschopnost. Posiluje tělo, ale zároveň slouží k dokonalé relaxaci po cvičení.  

 

Privátní sauna pro dva na 60 minut a ledová sprcha v Praze

 

Základem procesu saunování je střídání působení horka a chladu. Tento proces způsobuje rozšíření krevních cév, zrychlení krevního oběhu a vylučování množství potu. Takto finská sauna prospěšně působí na tělesné orgány a procesy v lidském těle.

 

V přátelském prostředí Oasis city uvolníte unavené svaly, zklidníte stresovaný mozek, protože tělo do krve začne vyplavovat např. endorfiny (hormony štěstí).

 

Privátní sauna pro dva na 60 minut a ledová sprcha v Praze

 

Termín návštěvy si domlouvejte vždy s předstihem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace