pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zaposlouchejte se do líbezného zvuku burácejícího motoru legendy a ikony sportovních automobilů Porsche Carrera 911. Již po několik desetiletí je osvědčeným a nepřekonatelným vozem značky Porsche, který se opakovaně řadí mezi nejžádanější sportovní auta na celém světě.

 

 

Motor boxer o objemu 3,6 l má 254 kW při 6500 ot./min, a točivý moment 390 Nm při 4400 ot./min. Sedmistupňová dvouspojková převodovka Porsche Doppelkupplungsgetriebe (PDK) zkracuje dobu potřebnou k akceleraci na 100 km/h o 0,2 s, na 160 km/h pak o 0,3 s. Sportovní režim tento rozdíl ještě zdvojnásobí.

 

Porsche Carrera 4 Coupé tak z 0 na 100 km/h zrychlí s převodovkou PDK za 4,7 s nebo za 4,5 s ve sportovním režimu. V interiéru vozu je všude použita kombinace luxusní pravé kůže s precizním citem pro detail sportovních prvků. Vše je podřízeno účelu a dle přísných měřítek značky Porsche Design.

 

Projížďka luxusním Porsche Carrera 911 na Moravě

 

Po vašem příjezdu se vám bude věnovat vyškolený instruktor, představí vám auto, plánovanou trasu a odpoví na všechny případné dotazy. Podepíšete prohlášení, že se budete řídit pokyny instruktora. Nepodepisujete žádnou směnku, neskládáte kauci, neupisujete se smlouvou. Pouze si sednete a jedete.

 

Porsche Carrera 911

 

Projížďka luxusním Porsche Carrera 911 na Moravě

 

Místa startu a trasy vaší jedinečné jízdy:

 

Za příplatek si navíc můžete pořídit FULL HD videozáznam z vaší ďábelské jízdy a také máte možnost vzít s sebou dalšího spolujezdce.

 

Projížďka luxusním Porsche Carrera 911 na Moravě

 

Důležité informace:

 

Projížďka luxusním Porsche Carrera 911 na Moravě



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace