pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Úžasná atmosféra, perfektní dráhy, příjemné prostředí a skvělé pivo - to jsou hlavní přednosti bowlingové herny Bowling v Továrně. Tak neváhejte a rezervujte si s parádní slevou dráhu a zahrajte si klidně až v osmi lidech.

 

Pronájem bowlingové dráhy na hodinu až pro 8 osob v Praze

 

Tato bowlingová herna a pivnice vznikla v objektu bývalé textilní továrny, kterou založil v Nuslích, ještě za Rakouska - Uherska továrník Otto Kretschmer, původem z Nové Paky. Textilní tradice jeho rodu sahá až do roku 1626, o čemž svědčí cechovnický jmenovací dekret cechu punčochářského podepsaný Ferdinandem II.

 

V dnešní době objekt využívají projekční a obchodní kanceláře renomovaných firem a také tato exkluzivní bowlingová herna. Jejím cílem je spojit sportovní vyžití s příjemným posezením a zábavou u dobrého piva.

 

Pronájem bowlingové dráhy na hodinu až pro 8 osob v Praze

 

A jaké vám zde mohou natočit pivečko?
Staropramen je pivovar, který se rozhodl zachovat tradiční postup při výrobě piva. Staropramen Ležák dnes jako před desetiletími kvasí 10 dní v otevřených spilkách a poté dozrává v ležáckých sklepích, kde získává svůj neodolatelný ráz.

 

Pronájem bowlingové dráhy na hodinu až pro 8 osob v Praze

 

Polotmavý ležák Granát vychází z původních receptur piva Smíchovský Granát, které se vařilo již od roku 1884. Originální barva i plná, jemně nahořklá chuť Granátu jsou odvozeny z vyváženého poměru světlých a speciálních sladů v tzv. sypání. Karamelový slad dodává pivu nahořklou chuť, Bavorský slad zase chuť jemně nasládlou. Granát je tedy svou načervenalou barvou, vybroušenou chutí a jemnou chmelovou vůní jedinečným vyváženým polotmavým ležákem.

 

Mimo výše zmíněných druhů piva nabízí také Stellu Artois a nové nefiltrované pivo, vše od pivovaru Staropramen.

 

Pronájem bowlingové dráhy na hodinu až pro 8 osob v Praze

 

Podívat se můžete také na virtuální prohlídku.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace