pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Self-storage neboli samoskladování je ideální možností, jak si na bezpečné místo uložit své sbírky, sportovní potřeby, osobní nebo kancelářské věci či nábytek. Skladovací kóje se vám bude také hodit v případě stěhování nebo rekonstrukce, kdy budete potřebovat vaše věci někam dočasně uložit.

 Pronájem skladovací kóje na celý 1 měsíc v Praze

 

Less Mess má momentálně v Praze tři pobočky: v Holešovicích, Dejvicích a na Pankráci. Stačí si tedy vybrat jedno z těchto míst, které je pro vás nejblíže, a pohodlně začít skladovat. Skladovací kóje jsou moderní, plně zabezpečené a udržované dle nejvyšších standardů.

 

 

Skladovací kóje je vysoká 2,8 metrů, prostorností se liší. Vy si můžete vybrat z těchto velikostí:  2–3 m2, 4–5 m2 nebo 6–7 m2. Registrovat se můžete kdykoliv v otevírací době, začátek uskladnění probíhá vždy od 1. dne v měsíci a pronájem trvá 1 měsíc. V případě prodloužení pronájmu dostanete 25% slevu na další období.

 

Pronájem skladovací kóje na celý 1 měsíc v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace