pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Dosáhnout perfektní postavy je mnohdy velká dřina, stejně tak jako se donutit začít něco pořádně dělat. Proto je lepší, když nad sebou budete mít dohled a budete už jen plnit stanovený plán sestavený od profesionála.

 

Změna postavy pomocí tréninku a jídelníčku v Praze

 

Vladimír Částka je osobní trenér kondičního posilování, instruktor fitness, trenér kulturistiky a výživový poradce. Během čtyř konzultací s vámi nastaví cíle, vybere vhodný tréninkový plán, stravovací návyky a podobně.

 

Změna postavy pomocí tréninku a jídelníčku v Praze

 

Jídelníček vám bude sestaven přímo na míru, s přesným načasováním, kdy co jíst. V rámci 1. varianty vás čeká 5 tréninků, u 2. a 3. varianty získáte tréninků rovnou 10. 

 

Změna postavy pomocí tréninku a jídelníčku v Praze

 

1. varianta za 899 Kč: Balíček Basic – 5 tréninků, radikální změna postavy, jídelníček, propracovaný tréninkový plán

2. varianta za 1 699 Kč: Balíček Premium – 10 tréninků, radikální změna postavy, jídelníček, propracovaný tréninkový plán

3. varianta za 1 999 Kč: Balíček Extra – 10 tréninků, radikální změna postavy, jídelníček, propracovaný tréninkový plán, diagnostika těla (měření tuku, vody...)

 

Změna postavy pomocí tréninku a jídelníčku v Praze

 

Vstup není v ceně voucheru, 99 Kč je zapotřebí uhradit přímo ve fitness. Nutná objednávka na tel. č.: +420 721 855 768 nebo na e-mailu: castka.vladimir@gmail.com.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace