pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Cítíte-li se v tom venkovním horku splavení, tak jste asi ještě nebyli na Slovenské řece Váh. Tu totiž můžete splavit se zkušeným instruktorem na kvalitním raftu. Nejen, že se osvěžíte, ale také se ještě perfektně zabavíte a to na celé dvě hodiny.

 

Rafting na Slovensku pro 1 osobu včetně videa a fotek

 

Kromě základní výbavy na raft, který obsahuje vestu, přilbu a nepromokavou bundu (v případě nepříznivého počasí také neoprenové kalhoty a neoprenové boty), budete minimálně jeden splav vybaveni také outdoorovou kamerou připnutou na přilbě. Ve videu, jež poté dostanete, tak bude i záběr z vašeho vlastního pohledu – zkrátka to pravé dobrodružství poznají i diváci, kterým se budete chlubit.

 

Rafting na Slovensku pro 1 osobu včetně videa a fotek

 

Pokud by vám neseděl vybraný úsek nejdelší slovenské řeky, máte možnost vybrat si splavování v uměle postaveném kanálu v areálu vodních sportů v Liptovském Mikuláši. I zde pro vás bude přichystaný zkušený instruktor.

 

Rafting na Slovensku pro 1 osobu včetně videa a fotek

 

Nutná rezervace předem telefonicky na čísle +421 907 565 260 nebo na e-mailu rafting@mutton.sk.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace