pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Masáž je výbornou relaxací v dnešním uspěchaném životním stylu, při nedostatečném odpočinku a spánku a je účinným prostředkem k posílení organismu a zachování zdraví. Skvěle působí i jako prevence vůči negativním vlivům počasí, různým virům a stresu.

 

Relaxační masáž zad + masáž chodidel v Praze

 

Klasická relaxační masáž uvolňuje masírované svalstvo, povzbuzuje krevní oběh, tím obohacuje krev kyslíkem, zlepšuje výživu buněk a zvyšuje elasticitu svalstva. V rovině duševní má klasická masáž blahodárný vliv na nervovou soustavu a celkově pozitivně ovlivňuje psychický stav člověka.

 

Relaxační masáž zad + masáž chodidel v Praze

 

Masáž končetin je velice jemná. Tlačit nemá smysl, protože osmdesát procent lymfatického systému se nachází na povrchu těla. Velice příjemná je i masáž chodidel, kde se nachází mnoho nervových zakončení.

 

Relaxační masáž zad + masáž chodidel v Praze

 

Lymfatický systém má, zjednodušeně řečeno, za úkol odvádět škodlivé látky z těla. Voda i odpadní látky se obvykle usazují a proudění lymfy omezují. Podporují se právě masáží, kterou se masérka snaží ovlivňovat svaly a právě proudění lymfy.

 

Relaxační masáž zad + masáž chodidel v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace