pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Historie říká, že první skutečný rum byl vyráběn na ostrově Barbados. Nicméně již z roku 1620 jsou dochovány záznamy o výrobě rumu v Brazílii. Kapalina identifikována jako rum byla též nalezena v plechové láhvi nacházející se na švédské válečné lodi Vasa, která se potopila v roce 1628. Na vás už ale čekají jiné, daleko propracovanější kousky. Vybírat můžete rovnou mezi třemi exkluzivními rumy.


Takamaka Bay Coco Rum 0,7 l 25% Seychely

Takamaka Bay Coco Rum je výborný kokosový rum ze Seychelských ostrovů. Vyznačuje se plnou kokosovou příchutí, která není příliš sladká a umožňuje tak konzumaci po celý večer. Je oblíben všemi, kdo ocení prvotřídní chuť a mají slabost pro kokosový ořech.

 

Rumy Takamaka Bay 0,7 l - Coco, Dark a White

 

Takamaka Bay White Rum 0,7 l 38% Seychely

Takamaka Bay White Rum je oblíben pro své neutrální aroma s lehkým podtextem vanilky, bílého kakaa a kokosového ořechu. Jeho neobyčejně jemná tropická chuť z něj dělá rum jako stvořený pro přísadu mnoha koktejlů.

 

Takamaka Bay Dark Rum 0,7 l 38% Seychely

Takamaka Bay Dark Rum je vlajkovou lodí seychelské rodiny Takamaka rumů. Jemná a aromatická příchuť pasuje Takamaka Bay Dark Rum na vhodnou přísadu do nespočtu koktejlů a zároveň ho umožnuje plně vychutnat i samotný s ledem. Pokud máte rádi tmavé rumy, tento seychelský cizinec by u vás neměl chybět.

 

Rumy Takamaka Bay 0,7 l - Coco, Dark a White



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace