pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Milujete víno? A už jste se v něm koupali? Zkuste novinku v každodenní osobní hygieně, která využívá originální rostlinné komponenty ke zkvalitnění péče o pokožku. Obsahuje dvě unikátní suroviny z vinné révy – speciální hroznový olej a extrakt z hroznů vinné révy, obsahující ovocné kyseliny, minerály, flavonoidy a další látky, které mají deklarovány stahující, antioxidační, hydratační a další velmi prospěšné účinky na pokožku.

 

1. sada obsahuje:

 

Sada šesti kusů české originální vinné kosmetiky

 

Vinný vlasový šampon s hroznovým olejem a extraktem z vinné révy. Obsahuje kvalitní mycí a ošetřující složky, vyvážené pH a účinnou kombinaci extraktů zaručující dokonalé a šetrné mytí všech druhů vlasů a vlasové pokožky. Vlasy se snadněji rozčesávají, a jsou po umytí hebké a lesklé.

 

2. sada obsahuje:

 

Sada šesti kusů české originální vinné kosmetiky

 

Sprchový gel s hroznovým olejem a extraktem z vinné révy. Kvalitní mycí a ošetřující složky, vyvážené pH a účinná kombinace extraktů zaručují dokonalé a šetrné mytí při zachování přirozeného ochranného filmu a vlhkosti pokožky.

 

3. sada obsahuje:

 

Sada šesti kusů české originální vinné kosmetiky

 

Pro velký zájem je k dostání pouze sada šamponů.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace