pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Robotický vysavač značky Rumbot je k nezaplacení, protože šetří váš čas, kterého v dnešní době není nazbyt. Nemusíte se už trápit s vysáváním, stačí pustit Rumbot, který se o vaše podlahy naprosto bez problémů postará, zatímco si vy budete užívat volného času s dětmi v parku či v restauraci s partnerem.

 

Šikovné robotické vysavače Rumbot a Rumbot MINI

 

Vysavače Rumbot využívají technologii inteligentní navigace, která pomocí senzorů monitoruje uklízený prostor a zabraňuje tak nárazům do stěn a předmětů. Pro dosažení maximálního čistícího výkonu využívají více než 40 druhů různých pohybů.

 

Šikovné robotické vysavače Rumbot a Rumbot MINI

 

Výhody většího vysavače:

Větší z obou modelů navíc disponuje technologií, která cíleně vyhledává znečištěnější místa. Pro komunikaci s vysavačem Rumbot je k dispozici praktické infračervené dálkové ovládání.

 

Další výhodou je nová virtuální stěna, která je vynikajícím pomocníkem pro domácnosti s malými dětmi či zvířecími mazlíčky. Jednoduše nastavíte, kam nechcete, aby vysavač jel, a ten tak automaticky na daném místě zastaví.

 

Šikovné robotické vysavače Rumbot a Rumbot MINI

 

 Specifikace  Rumbot MINI  Rumbot
 Výdrž baterie  100 minut  60 minut
 Doba nabíjení  8 hodin  8 hodin
 Rozměry  29×6,5 cm  36×9,5 cm
 Hmotnost  2,60 kg  3,85 kg
 Výkon  25 W  25 W
 Kapacita nádoby  0,5 l  0,6 l

 

Šikovné robotické vysavače Rumbot a Rumbot MINI



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace