pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

3, 2, 1… také rádi odpočítáváte minuty do Nového roku a při této myšlence vás mrazí v zádech? Čekáte na zážitek z velkolepého ohňostroje a už přemýšlíte nad novoročními přáními? Tak tentokrát vyrazte za silvestrovským veselím až do fascinujícího Londýna!

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Příchod Nového roku oslavíte s tisíci dalšími návštěvníky poslední prosincový den přímo u řeky Temže, která Londýnem protéká. Velkolepý ohňostroj vypukne o půlnoci (ovšem o hodinu dříve než u nás, tudíž si můžete užít dvakrát silvestra po svém). Přivítat nový rok tak můžete za majestátního zvuku slavného zvonu věže Big Ben. Slavnou znělku hodin doprovodí hudba na březích řeky Temže.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Proč je podle mnoha lidí Londýn pro oslavu nového roku číslo 1? Je to jasné – atmosféra a lidé! Nezapomenutelný zážitek u řeky a novoroční ohňostroj, vysílá BBC pod názvem New Year Live, tento přenos je velice populární po celé Velké Británii.

 

Po ohňostroji zdarma metrem! Pro všechny zúčastněné je připravena možnost využít bezplatně londýnské metro, které jezdí pravidelně od půlnoci až do rána.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

29. 12. 2016 – Odjezd z nástupních míst v ČR, přejezd přes Německo, Belgii a Francii.

Odjezdová místa:

 

 

30. 12. 2016 – V časných ranních hodinách přeprava trajektem z francouzského přístavu Calais do britského přístavu Dover, přejezd do Londýna, kde bude nejprve plavba po řece Temži, kde zhlédnete východní předměstí Greenwich, oblast Docklands s výškovou budovou Canary Wharf, světoznámý most Tower Bridge postavený za vlády královny Viktorie, londýnskou pevnost Tower a křižník HMS Belfast zakotvený na Temži.

 

Rovněž uvidíte katedrálu sv. Pavla, Národní divadlo a Parlament se zvonem Big Ben, bankovní čtvrť City of London, loď Francise Drabese Zlatý jelen, Shakespearovo divadlo The Globe a galerii Tate Modern.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Následuje projížďka na největším ruském kole v Evropě London Eye, odkud je viditelnost po celém Londýně až do vzdálenosti 30 km. Prohlídka vládní čtvrti Whitehall, ulice Downing Street, kde sídlí ministerský předseda Velké Británie, Westminsterské opatství, sídlo královny Buckinghamský palác, náměstí Piccadilly Circus a Trafalgar Square. Možnost návštěvy Národní galerie (vstup zdarma) a nákup suvenýrů na náměstí Leicester Squares. Přejezd na nocleh v hotelu.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

31. 12. 2016 – Snídaně v hotelu, přejezd do čtvrti Myfair, návštěva světoznámého muzea voskových figurín Madame Tussauds včetně 4D show, ulice Baker Street s Muzeem Sherlocka Holmese, nákupy na Oxford Street, přesun do West Endu, kde bude silvestrovská večeře v restauraci, návštěva proslulého náměstí Covent Garden, kde je i známá Národní Opera. Silvestrovské oslavy v ulicích Londýna, Trafalgerském náměstí a nábřeží Temže. Po půlnočním přípitku odjezd z Londýna.

 

1. 1. 2017 – Příjezd do ČR.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Cena zahrnuje:

 

Cena nezahrnuje:

 

Poplatky budou připočteny při registraci podle počtu osob (týká se dvojlůžka a jednolůžka). Základní cena je vypočtena z ceny třílůžkového pokoje, který je bez doplatku za lůžko, ostatní doplatky osoby doplácí.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Ceny vstupů:

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Pokud budete mít zájem o zakoupení lístku na místa na ohňostroj pro lepší výhled, tak si stačí kliknout jen na odkaz www.timeout.com nebo www.london.gov.uk. Cena lístku je 10 £. Pokud nebudete rozumět, pomůžou vám s jejich sháněním přímo v CK, ale počet je omezený. Záleží jen na vás, z jiných míst, které jsou zadarmo, je samozřejmě také vidět velkolepý ohňostroj, ale lístky jsou na konkrétní místa určená v blízkosti ohňostroje.

 

CK Metal - Zahraničí - ilustrativní foto

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace