pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Víte, co nyní spojuje svět hudby, módy a je oblíbené u celebrit? Jsou to sluchátka BassBuds Crystaltronics! Nejen, že mají dokonalý zvuk a zabudovaný mikrofon, ale navíc jsou ozdobena nádherným krystalkem Swarovski Elements, který z nich dělá stylový doplněk.

 

Sluchátka BassBuds Crystaltronics s mikrofonem

 

Vybrat si můžete až z 15 barevných modelů, a vy tak můžete dokonale sladit svůj styl. Na výběr máte green, white, pink, platinum, obsession, candy, yellow, dark blue, rhythm, envy, harmony, smooth, midnight, nu skool nebo model eclectic.

 

Sluchátka BassBuds Crystaltronics s mikrofonem

 

V balení naleznete různé velikosti koncovek, aby vám sluchátka v uchu perfektně seděla a vy tak během jejich nošení pociťovali maximální komfort. Sluchátka mají pokročilou technologii zvuku Crystaltronics Sound Technology pro maximální zážitek z poslechu.

 

Sluchátka BassBuds Crystaltronics s mikrofonem

 

Kabely jsou navíc ze speciálního materiálu, který zabraňuje zamotávání. Na konci kabelu najdete pozlacenou koncovku, která je kompatibilní se všemi chytrými telefony a většinou mobilních zařízení.

 

Sluchátka BassBuds Crystaltronics s mikrofonem

 

Další specifikace sluchátek BassBuds:

 

 

Zaujala vás tato fantastická sluchátka, ale chcete se o nich dozvědět více? Projděte si tedy tento 36stránkový anglický dokument, ve kterém zjistíte absolutně vše o tomto malém hudebním zázraku.

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace