pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Za mobilní telefon, který vám skvěle poslouží při každé příležitosti, nemusíte utrácet desetitisíce. Tento má operační systém Android 4.2.2., díky kterému si do něj můžete snadno instalovat programy ze služby Google Play, kde lze vybírat doslova z tisíců možných aplikací.

 

Smartphone Gooweel S808 s operačním systémem Android 4.2

 

 Telefon je samozřejmě vybaven rychlými daty, Bluetooth a WiFi připojením. Stahování programů a surfování na internetu je proto snadné a rychlé. Při použití správných programů můžete například sledovat filmy na YouTube, hrát hry nainstalované ze služby Google Play, číst si novinky na webu nebo poslouchat hudbu a sledovat video.

 

Smartphone Gooweel S808 s operačním systémem Android 4.2

 

Přední strana je vyrobena z hladkého a pevného plastu, ve spodní části jsou tři virtuální klávesy. Fotoaparát má selektivní zaostřování, které vám umožní zaměřit se na to, co je pro vás důležité. Můžete rozostřit pozadí a zdůraznit hlavní objekt v definovaném detailu. Silná 2600mAh baterie vám poskytne dostatečnou výdrž i pro vícedenní využití.

 

Smartphone Gooweel S808 s operačním systémem Android 4.2



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace