pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Děti v první třídě mívají často mnoho problémů a starostí a neví, na koho se v této chvíli obrátit. Proto je nejlepší, když mohou přijít první den do školy připravené, sebevědomé a jak se říká „otrkané“.

 

Speciální přípravné kurzy pro předškoláky v Brně

 

Na co se děti mohou těšit v lekci předškolní přípravy?
V lekcích s kvalifikovanou učitelkou s mnohaletou praxí na 1. stupni ZŠ se zaměří na jemnou motoriku, grafomotoriku, zrakové vnímání, prostorovou orientaci, orientaci v čase, základní matematické představy, řeč, myšlení a sluchové vnímání. Představí se s ostatními, budou kreslit jedním tahem, psát na tabuli, zpívat si a spoustu dalšího.

 

Speciální přípravné kurzy pro předškoláky v Brně

 

Ve výtvarném kroužku s diplomovanou architektkou s bohatými zkušenostmi s prací s dětmi se děti v první lekci seznámí s barvami, mícháním barev a se základními návyky při společné tvorbě. V druhé lekci si děti vyrobí dáreček např. pro maminku – rámeček s barevnými perličkami. V ceně obou kurzů jsou veškeré pracovní pomůcky, výtvarné potřeby a pitný režim dětí.

 

Speciální přípravné kurzy pro předškoláky v Brně



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace