pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud máte rádi jednoduchost a dobrou skladnost sluchátek, jistě jsou pro vás ta pravá právě špuntová. Nezaberou moc místa a špuntový nástavec utěsní zvukovod tak, že posluchač není rušen zvuky z okolí. Všechna sluchátka mají cca 1,2 m dlouhý drát zakončený 3,5 mm konektorem.

 

1. varianta: Luxusní barevná sluchátka se stylovým plochým drátem jsou designově vyladěná do nejmenšího detailu. Ultratenký plochý drát zaručuje, že se vám nebudou nepříjemně kroutit a neponičí se. Vybírejte z mnoha barevných odstínů, které se k vašemu zařízení hodí nejlépe. Citlivost: 106 dB/mW.

 

Špuntová sluchátka v moderním designu v různých variantách

 

2. varianta: Kovová sluchátka z vysoce odolného materiálu si zvolte, pokud potřebujete kvalitní sluchátka, která hodně vydrží. Jejich používání je naprostá hračka a zábava zároveň, zejména díky zabudovanému mikrofonu, možnosti regulace hlasitosti hudby či hovoru a tlačítku Play/Pause, které zároveň slouží pro přijímání hovorů. Vybrat si můžete z několik barev. Citlivost: 115 dB/mW.

 

Špuntová sluchátka v moderním designu v různých variantách

 

3. varianta: Elegantní kovová sluchátka s mikrofonem a vysoce odolným nylonovým drátem, který má zajímavý propletený vzhled. Jsou k dostání v různých barvách a disponují mikrofonem, regulací hlasitosti a tlačítkem na přijímání hovorů a pouštění či zastavení hudby jsou samozřejmostí. Kompatibilní se systémy Android a IOS. Citlivost: 106 dB/mW.

 

Špuntová sluchátka v moderním designu v různých variantách

 

4. varianta: Módní sluchátka s mikrofonem v ergonomickém designu mají velmi jemné a měkké špunty, které přesně padnou do vašich uší. Samozřejmostí je vestavěný mikrofon, tlačítka Start, Pause, Skip a možnost regulace hlasitosti. K dostání v několika různých barvách. Kompatibilní s operačními systémy Android a IOS. Citlivost: 100 dB/mW.

 

Špuntová sluchátka v moderním designu v různých variantách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace