pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Podlehli jste kouzlu sušeného ovoce? Hodí se nejen do jogurtů nebo ovesných vloček, ale jsou dobré i jen tak na ujídání z misky. Vyberte si ananas, rozinky nebo plody kustovnice čínské – goji. Nebo od každého něco? Výběr je jen na vás, nabídka obsahuje od každého druhu 4 různé velikosti balení (100 g, 250 g, 500 g nebo 1000 g).

 

 Sušený ananas, rozinky nebo goji v různých baleních

 

Semínka goji jsou označována jako všelék, plod dlouhověkosti či ovoce radosti. Plody této čínské lilkovité rostliny harmonizují činnost jater a ledvin, posiluje obranyschopnost, zlepšují krvetvorbu, snižují krevní tlak, zvlhčují plíce (pomáhají proti astmatům a alergiím) a také snižují hladinu cholesterolu a cukru v krvi. Díky znovu uzavíratelnému zipu vydrží co nejdéle čerstvé.

 

Sušený ananas, rozinky nebo goji v různých baleních

 

Rozinky jsou zdrojem energie, cukru a živin. Při konzumaci v malém množství jsou vhodné i při redukčních dietách. Díky svému obsahu cukrů lze rozinky používat také jako přirozené sladidlo. Obsahují zejména jednoduché cukry fruktózu a glukózu, vlákninu, antioxidanty (katechin, quercetin, resveratrol), vitamíny A, B1, B2, C, E, vápník, draslík a železo.

 

Sušený ananas, rozinky nebo goji v různých baleních

 

Ananas obsahuje především bromelain, draslík, vápník, vitamíny A, C a B1 a je rovněž dobrým zdrojem manganu a železa. Co ale platí u všech… jsou vynikající.

 

Sušený ananas, rozinky nebo goji v různých baleních

 

Dostupné varianty:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace