pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nově otevřená restaurace Typografie se nachází v sousedství Justičního paláce. Jistě vás zaujme netradičně řešený interiér. Podávají se zde především česká jídla ze surovin od regionálních dodavatelů, kteří zaručují jejich čerstvost a kvalitu.

 

Svatomartinské hody pro 2 osoby v Brně

 

Šéfkuchař Jaroslav Čekal se nebojí do jídelníčku zařadit i méně používaná či dokonce zapomenutá jídla české kuchyně. Pochutnáte si i na skvělém vínu z vinařství Drmola.

 

Svatomartinské hody pro 2 osoby v Brně

 

Vy si pochutnáte na svatomartinském menu, které se skládá z 5 chodů. Začnete husí paštikou s malinovým dipem a domácím pečivem, následovat bude husí consomé s drůbky a nudlemi. Dále přijde na řadu teplý předkrm v podobě kachních jater koupaných v Irsai oliver s ořechovo-pohankovým chlebíčkem a pečenou bramborou se slaninou.

 

Svatomartinské hody pro 2 osoby v Brně

 

Jako hlavní chod na vás čeká filátko z pečené husy, roládka plněná špekem a kapustovým listem a hřibové ragů. Na závěr si pochutnáte na horké hrušce se skořicí a máslem sypané vanilkovým cukrem s nočkem zakysané smetany.

 

Svatomartinské hody pro 2 osoby v Brně



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace