pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

V dnešní uspěchané době se pořád někam honíte, stresujete se kvůli deadlinům i brainstormingům a zapomínáte přitom sami na sebe. Ruku na srdce, kdy naposledy jste si užili trochu toho lidského doteku nebo pohlazení? Pokud nad odpovědí musíte přemýšlet, tak je nejvyšší čas zajít do salonu Tantra Atraktiv masáže.

 

Tantra masáže pro 1 i pro páry s občerstvením v Praze

 

Mazlící masáž

Na tuhle masáž můžete přijít sami (1. varianta) nebo v páru (5. varianta) a celou hodinu si budete užívat mazlení, hlazení i doteky, které vám v běžném životě chybí. Sami si přitom můžete říct, jakého druhu doteku se vám nedostává, a pak už si budete užívat mazlení.

 

Tantra masáže pro 1 i pro páry s občerstvením v Praze

 

Tantra kristal masáž

Je to masáž plná tajemství, při které se používají šátky, hudba i vůně. Nechte se překvapit...

 

Tantrická masáž sensual

Je to kombinace relaxační masáže a lávových kamenů, kdy masérka střídá masáž prsty a lávovými kameny. Na závěr je masáž intimní partie speciální masérskou technikou, převzatou z tantry. Vaše vzrušení bude vystupňováno na maximum a může dojít až k vyvrcholení, nebo se energie rozvede po celém těle. Masáž je ukončena závěrečnou harmonizací.

 

Tantra masáže pro 1 i pro páry s občerstvením v Praze

 

Tantrická masáž rozmazlující

Kombinace relaxační, tantrické masáže a masáže celého těla. Pro stimulaci nervových zakončení se používá šimrání peříčkem, škrábání i hlazení po celém těle s využitím teplého oleje a horkých ručníků. Během této masáže vás čeká i nepřímá masáž prostaty a intimní partie, která povede k vystupňování vzrušení.

 

Tantra masáže pro 1 i pro páry s občerstvením v Praze

 

Jak budou masáže probíhat?

Po příchodu se osprchujete, převlečete, a pak si budete vychutnávat zvolenou masáž. U všech variant bude k dispozici občerstvení zdarma – káva, čaj, voda, kola, za příplatek pak RedBull nebo šampaňské.

 

Tantra masáže pro 1 i pro páry s občerstvením v Praze

 

Nutno se objednat předem na e-mailu: tantraattractive@seznam.cz.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace