pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zatancujte si v rytmu opravdové rozkoše a nechte se kolébat na vlnách smyslnosti. Otevřete se novým prožitkům a rozšiřte svou sexualitu k novým horizontům. Stačí si vybrat tu správnou masáž.

 

Tantrická, Andělská nebo kašmírská masáž v Praze

 

Andělská masáž

Jemná a citlivá masáž bez intimní masáže, sestavená speciálně pro ženy, jejich skutečné potřeby a touhy po bezpečném a láskyplném doteku mužské dlaně. Tato masáž byla zařazena na základě přání žen. Obsahuje všechny oblíbené prvky a postupy tantrické masáže, avšak není zahrnuta intimní masáž joni.

 

Tantrická, Andělská nebo kašmírská masáž v Praze

 

Po příchodu se vás ujme masér a zavede vás do teplé a útulné masérny, kde se při šálku čaje seznámíte a eventuelně sdělíte vaše očekávání a potřeby. Masér je zkušený, se znalostí klasických masáží, tantry a šamanismu, se svou plnou pozorností a naladěním právě na vás. Začínáte krátkým rituálem ve stoje, poté následuje vlastní masáž na lehátku, při svíčkách a relaxační hudbě, kdy vás citlivý dotek maséra nechává uletět na andělských křídlech do jiného světa.

 

Na vyžádání je tato masáž případně možná i s masérkou, primárně se však doporučuje s maséry.

 

 

Tantrická masáž

Chystáte se proniknout do tajů tantry? Objevte její kouzlo díky klasické tantrické masáži. Úvodem vás masérka provede rituálem vestoje, později si užijete pohodlí masážního lehátka. Necháte se laskat peříčky, kožešinkou i masírovat celé tělo teplým olejem.

 

Tantrická, Andělská nebo kašmírská masáž v Praze

 

Napřed jsou vaše tělo a hlava uvolněny tantrickými masážními postupy a poté si užijete na svém lingamu láskyplné doteky plné různých variací, nečekaných zvratů a intenzity. Tato masážní sekvence je vysoce rozvinuté umění doteku, neustálé surfování na vlnách rozkoše, ucítíte žhavý oheň, husí kůži, ponoření se do svého nitra a uvolnění emocí ven.

 

Tantrická, Andělská nebo kašmírská masáž v Praze

 

Kašmírská masáž

Kašmírská masáž je třešničkou na dortu pro znalce tantrické masáže a senzuálních masáží. Prožijete ještě intimnější spojení tělesné i duševní s masérkou než při normální tantrické masáži. Vaše celé tělo je v těsné blízkosti s tělem terapeutky a ta vás hravě dostane do různých pozic vycházejících z jógy.

 

Tantrická, Andělská nebo kašmírská masáž v Praze

 

Očekávejte celistvou a úplnou masáž, která vám dovolí stát se skutečně sebou samým a prožít živou a plynoucí smyslnost. Intenzivní prožitek zažijete díky těsnějšímu kontaktu s masérkou či masérem skrze čtyři základní kašmírské masážní pozice dovolující kontakt zad a pánve. Užijte si smyslný tanec sexuální polarity.

 

Tantrická, Andělská nebo kašmírská masáž v Praze

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace