pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Žebřík nebo štafle. Věčná otázka všech domácích kutilů. Vy už se nemusíte rozmýšlet! Pořiďte oboje v jednom. Skládací hliníkový teleskopický žebřík totiž v mžiku proměníte v praktické štafle.

 

Unikátní model vyvinutý pro profesionály se vyznačuje především tuhou konstrukcí, vysokou pevností, odolností a velkou variabilitou. Použití lehkých hliníkových materiálů snižuje celkovou hmotnost a unikátní konstrukce zabezpečuje složení žebříku do minimální možné úložné velikosti. Žebřík je vybaven speciálním kloubem, díky kterému je možné ho přestavět na štafle.

 

Teleskopický žebřík se speciálním kloubem 2 v 1

 

Jednoduché nastavení rozdílné délky stupňů umožňuje štafle postavit i na schody a stupňovitý terén. Všechny konstrukční prvky, stupnice, pojistné zámky jsou provedeny dle ergonomických zásad a podporují jejich snadné a intuitivní používání. Tyto vlastnosti předurčují žebřík nejen pro profesionální použití, ale své místo si najde i v dílně, domácnosti či na zahradě.

 

Teleskopický žebřík se speciálním kloubem 2 v 1

 

Možnost uložení štaflí ve složeném stavu oceníte pokud ve své dílně či domácnosti bojujete s nedostatkem prostoru, či se potřebujete se štaflemi přesouvat na vzdálená místa. Složené štafle velmi snadno přepravíte v autech či jiných dopravních prostředcích.

 

Technické specifikace:

 

Teleskopický žebřík se speciálním kloubem 2 v 1



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace