pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zatímco velikonoční vajíčka jsou tu jen pár dní v roce, vajíčka Tenga Egg vám přinášejí radost a potěšení klidně každý den.

 

Tenga Egg je japonské kouzelné vajíčko s vnitřním extra dráždivým povrchem se třemi druhy výstupků pro stimulaci špičky penisu při masturbaci. Materiál je velice měkký a pružný silikon s velkou poddajností a roztažností.

 

Tenga Egg – masturbační vajíčko pro muže

 

Tenga Egg je cca 7 cm dlouhé, vnější průměr je 6 cm, vnitřní průměr od 1,5 cm roztažný i na 6 cm. Jeho vnitřní komůrky vytváří podtlak, takže se vám přisává na penis a tím napodobuje orální sex.

 

Tenga Egg – masturbační vajíčko pro muže

 

Vybírejte z 6 typů vajíček podle vnitřních dráždicích výstupků a komůrek: Egg Wavy s jemnými oválnými komůrkami, Egg Clicker s válcovitými komůrkami, Egg Spider s obdélníkovými komůrkami a síťovými přepážkami, Egg Twister s vnitřní spirálou a dráždicími komůrkami, Egg Stepper s půlkulovými komůrkami a Egg Silky s jemnou drážkou po celém obvodu.

 

Tenga Egg – masturbační vajíčko pro muže

 

Tenga Egg je velice diskrétní, můžete jej mít s sebou všude na cestách, v kapse, v tašce, v batohu a budete jej mít ihned k dispozici. Padne přesně do dlaně a jednoduše se ovládá. Tření snižuje lubrikační gel na vodní bázi.

 

Výrobek je dodáván předlubrikovaný a v uzavřeném obalu. Tenga Egg je určen jen pro jedno použití, avšak hygienickým zacházením a užitím lubrikantu může být použit i vícekrát.

 

Tenga Egg – masturbační vajíčko pro muže



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace