pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Varianta 1 za 139 Kč

Ruční mytí exteriéru auta - karoserie, skel, kol dvousložkovým čističem, aplikace dvousložkového vosku na karoserii, skla + nástřik speciálního vosku a následné osušení dosucha. Nakonec vašeho miláčka čeká vyleštění karoserie.

 

Tři varianty péče o automobil v Brně 

 

Varianta 2 za 229 Kč

Čištění interiéru ozónem O3 - odstraní pachy a bakterie z klimatizace a interiéru vozu aktivním kyslíkem, neutralizuje zápach cigaret, ničí plísně a různé viry (působí jako rychlá desinfekce).

 

Tři varianty péče o automobil v Brně

 

 

Varianta 3 za 799 Kč

Kompletní péče o auto - osobní vozy, SUV, Jeep, terénní vozy, dodávky i mikrobusy bez rozdílu ceny! A navíc jako bonus vysoušení vozu zdarma.

 

Balíček obsahuje ruční mytí karoserie, šampónování s voskem, čištění mezidveřních prostor, umytí oken (vnitřní i venkovní strana), vyčištění disku kol, mytí podběhu, vysátí interiéru včetně zavazadlového prostoru, otření prachu, ošetření plastů vnitřních prostor, očištění pantu dveří, provonění interiéru, vytepování sedaček, kožený interiér bude ošetřen speciálním přípravkem na kůži. Čištění se provádí pouze kvalitní autokosmetikou.

 

Tři varianty péče o automobil v Brně

 

Za silně zněčištěné interiéry (po zvířatech, stavebním materiálu, apod.) možný příplatek v hotovosti dle dohody se zákazníkem. Nutná rezervace předem na telefonním čísle +420 732 461 496.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace