pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Mobilní telefony jsou dnes přímo nadupané různými aplikacemi i funkcemi – nevýhodou je, že potřebují často nabíjet. Když k tomu dojde, buď musíte nabíječku nejdřív najít, nebo si zahrát na námořníka a vyplést jí ze změti jiných kabelů. Kdybyste ale měli revoluční bezdrátovou nabíječku, nemusíte takovou motanici vůbec řešit.

 

Unikátní bezdrátová nabíječka pro mobily ve 2 barvách

 

Díky bezdrátové nabíječce bude váš mobil stále nabitý a připravený k použití a vy už se nemusíte starat o složité připojování nebo odpojování ze sítě (zvlášť, když zásuvky bývají na těch nejméně přístupných místech).

 

Unikátní bezdrátová nabíječka pro mobily ve 2 barvách

 

Stačí jen bezdrátovou nabíječku pomocí kabelu USB zapojit do notebooku nebo do sítě a k telefonu připojit přijímač pro bezdrátové nabíjení (tzv. reciever), který se hravě schová pod krytem vašeho mobilního telefonu. Mobil pak jednoduše na nabíječku položíte a hotovo! Jak na to se podívejte na následující video:

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace