pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Jistě si pamatujete poslíčka, který během jednoho večera navštíví tři pokoje. A pamatujete si, jak se z některých chtěl také co nejdříve dostat zas ven? Jenže to měl mnohem jednodušší než vy.

 

Zažijte v reálu opravdové dobrodružství až ve třech pokojích. Dejte dohromady tým 2–4 hráčů a zahrajte si Lostrooms.cz escape game, největší únikovou hru v Praze.

 

Úniková hra dle vašeho výběru pro 2–4 osoby v Praze

 

Jste připraveni odhalit záhadné vraždy, překonat strach ze tmy či se vypořádat s nástrahami, které na vás čekají v paralelním světě? Čeká na vás rafinované dobrodružství, při kterém zapojíte své mozkové závity i umění spolupráce v týmu. Zamknou vás do jedné ze 3 místností a začne běžet čas. Zvládnete během 60 minut rozluštit kódy, důmyslné hlavolamy a logické úlohy a dostat se z pokoje ven?

 

Úniková hra dle vašeho výběru pro 2–4 osoby v Praze

 

Hotel Le Marais (Žitomirská 38, Praha 10)

V únikové hře Hotel Le Marais se ocitnete v roli zkušeného vyšetřovatele. Vaším úkolem bude shromáždit potřebné důkazy a pomocí moderních technických zařízení vyřešit dobře promyšlené úkoly a hádanky. Tato úniková hra je skvělou volbou pro začínající hráče, kteří teprve nedávno pronikli do rozmanitého světa únikových místností.

 

Úniková hra dle vašeho výběru pro 2–4 osoby v Praze

 

Černý pokoj (Žitomirská 38, Praha 10)

Černý pokoj je oblíbený především mezi hráči, kteří toho již zažili hodně a které poněkud omrzely tradičně koncipované únikové místnosti. Myslíte si, že už vás nic nepřekvapí? Co si vyzkoušet únikovou hru, v níž se nemůžete spolehnout na svůj zrak? Zažijte na vlastní kůži zcela jinou atmosféru a zjistěte, zda je váš tým opravdu dobře sehraný.

 

Úniková hra dle vašeho výběru pro 2–4 osoby v Praze

 

Hra trvá maximálně 60 minut a následující skupina začíná 15 minut po vás. Váš pozdní příchod vám tedy ubírá cenné minuty ze hry, což může ovlivnit vaši úspěšnost. Pro překonání všech nástrah potřebujete maximum možného času. Doporučuje se proto dorazit o 10–15 minut dříve, aby vám mohl personál před samotnou hrou vše vysvětlit.

 

Úniková hra dle vašeho výběru pro 2–4 osoby v Praze

 

Portál (Opatovická 18, Praha 1)

Zatímco se všichni hádali o existenci paralelního světa, starý vědec přišel se strhujícím objevem. Nejen, že paralelní svět dokázal, ale také se do něj úspěšně dostal díky portálu, který si sám zhotovil. Jeho zařízení je však velmi nestabilní, a proto geniální badatel riskuje, že zůstane v neznámé dimenzi jednou provždy. Vy, jako jeho učňové, se pro něj musíte vydat a zavčasu se vrátit zpět!

 

Úniková hra dle vašeho výběru pro 2–4 osoby v Praze

 

Vysoce technologická úniková místnost Portál vám nabízí možnost ocitnout se ve sci-fi laboratoři s velkým počtem důmyslných přístrojů. Pestrá paleta technických vychytávek a úkolů je skutečnou výzvou i pro ty nejzkušenější příznivce únikových her.

 

Úniková hra dle vašeho výběru pro 2–4 osoby v Praze

 

Důležité informace:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace