pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Panik Room je forma únikové hry se zaměřením na téma Brno a jeho pověsti. Dozvíte se, proč je fiála na Staré radnici křivá, kdo to byl Zderad či jak vypadalo Brno před 100 lety. Pokud to však víte, budete to mít vy a vaši pomocníci jednodušší.

 

Úniková hra „Brno a jeho pověsti“ pro 3–6 osob

 

Za předem stanovenou dobu se musíte dostat z místnosti pomocí řešení soustavy hádanek, šifer a úkolů. Obecně bývá daná místnost nějak tematicky upravena a úkoly vztažené k tomuto tématu. Vás čeká téma: Brno a jeho pověsti.

 

Úniková hra „Brno a jeho pověsti“ pro 3–6 osob

 

Máte-li rádi hádanky a zábavu s přáteli, vyzkoušejte si svou pohotovost a logické myšlení v uzamčené místnosti v trochu jiné formě zábavy. V limitu 75 minut vyřešte skladbu šifer a utečte z uzavřené místnosti. Hra je koncipována pro skupinu 3 až 6 osob.

 

Hra není nijak náročná na fyzickou kondici, nevyžaduje speciální oblečení ani teoretické znalosti brněnských legend. Jediné co potřebujete, je kolektiv hráčů.

 

Úniková hra „Brno a jeho pověsti“ pro 3–6 osob

 

Nutno si rezervovat termín hry předem na tel. čísle: +420 777 597 997 nebo +420 725 785 900.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace