pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vy a váš tým jste byli vysláni na misi. Nevíte kam, ale víte, čeho musíte dosáhnout, aby byla mise úspěšná. Mise se odehrává v zastřešeném prostoru a tým řeší úkoly pomocí speciální aplikace na tabletu. Hru je tedy možné hrát za každého počasí.

 

Úniková mise ÚNOS pro 2 až 5 hráčů v Praze

 

Na vyřešení všech úkolů bude potřeba týmové spolupráce a dokonalého vžití do role. Představte si to – jste tým soukromých vyšetřovatelů. Vaším úkolem je zachránit bohatou dědičku Vanesu z rukou únosců dřív, než bude pozdě. Na její záchranu máte jen 90 minut a čas neúprosně běží.

 

Úniková mise ÚNOS pro 2 až 5 hráčů v Praze

 

Únikové mise jsou určeny pro 2 až 5 hráčů a je také možné hrát je jako souboj, což znamená, že dva týmy hráčů soupeří proti sobě, kdo vyřeší misi jako první. Hra je vhodná i pro děti od 10 let v doprovodu dospělé osoby.

 

Úniková mise ÚNOS pro 2 až 5 hráčů v Praze

 

Pěší přesun na herní lokace trvá přibližně 5 minut. Hra se odehrává v zastřešeném a vytápěném prostoru (obchodní centrum nebo nádraží). Osobní věci (tašky apod.) je možné ponechat v zamčené šatní skřínce.

 

Úniková mise ÚNOS pro 2 až 5 hráčů v Praze



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace