pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Mezi tou hromadou zašmodrchaných kabelů, které se každému většinou bez využití válí v nějakém šuplíku, se minimálně jeden rozhodně vyjímá. Řeč je samozřejmě o USB kabelu s konektorem micro USB nebo Lightning, který dodává „šťávu“ vašemu mobilnímu telefonu. Vyberte si tedy ze 4 provedení a mnoha barev ten nejlepší, který padne právě k vašemu stylu.

 

1. varianta za 119 Kč: Barevný USB kabel 2 v 1 s plochým drátem

Barevný USB kabel pro mobilní telefony iPhone 5 a vyšší, Samsung, Xiaomi, HTC, Sony a další je díky svému modernímu designu skvělý módní doplněk k vašemu mobilu. Stylový plochý tvar drátu zabraňuje jeho kroucení. Plastový kryt chrání USB před prachem a poškozením a tím prodlužuje jeho životnost.

 

USB kabely ve 4 provedeních pro telefony s iOS a Android

 

2. varianta za 149 Kč: Barevný USB kabel 2 v 1

USB kabel pro přenos dat a nabíjení na mobilní telefony iPhone 5 a vyšší, Samsung, Xiaomi, HTC, LG a další v mnoha barevných variacích s lehkým třpytem. Je kompatibilní s většinou zařízení se systémem Android a iOS. Kvalitní a odolný materiál je zárukou dlouhé životnosti.

 

USB kabely ve 4 provedeních pro telefony s iOS a Android

 

3. varianta za 169 Kč: Univerzální USB kabel

USB kabel v moderním provedení slouží pro mobilní telefony Samsung, Sony, Xiaomi, HTC a další. Je vyroben z vysoce kvalitního, pevného a odolného materiálu. Kabel je kompatibilní s většinou zařízení se systémem Android.

 

USB kabely ve 4 provedeních pro telefony s iOS a Android

 

4. varianta za 189 Kč: USB kabel s barevně svítící LED diodou

USB kabel v moderním designu pro mobilní telefony iPhone a vyšší nebo Samsung, Sony, Xiaomi, HTC, Nokia a další při používání svítí barevně blikajícími LED diodami. Díky tomu ho můžete snadno a komfortně používat i za tmy. Dalšími výhodami jsou praktická délka a kvalitní drát z vysoce odolného materiálu.

 

USB kabely ve 4 provedeních pro telefony s iOS a Android



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace