pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Také vám připadá, že se většina potravin přes noc stává téměř nepoživatelná? Nyní tomu můžete zabránit, mějte své pochutiny stále čerstvé a voňavé. Využijte k jejich skladování novodobý a praktický nástroj v podobě vakuové dózy, která je vzduchotěsná a zajišťuje suché prostředí bez oxidace.

 

Vakuové dózy Locksy Vac PURE Square 0,7 l + 1, 5 l + 3 l

 

Speciální systém provede vytvoření vakua, stejně jako jeho uvolnění. S pomocí jediného ovládacího prvku tak prodloužíte životnost a především čerstvost zeleniny, ovoce, chleba, sýrů nebo mléčných výrobků dvojnásobně až trojnásobně. Tvrdý a bytelný plast je navíc opatřen sklopnými madly pro bezpečné uzavření vkládaného obsahu.

 

Vakuové dózy Locksy Vac PURE Square 0,7 l + 1, 5 l + 3 l

 

Uložené potraviny můžete následně umístit do mrazničky nebo ohřívat v mikrovlnné troubě. Nerozbitné víko společně s celým tělem dózy lze omývat v myčce na nádobí. Součástí praktické trojdílné sady jsou vakuové nádoby o objemu 700 ml, 1 500 ml a 3 000 ml. Zvolte si moderní cestu v rámci uchovávání potravin.

 

Vakuové dózy Locksy Vac PURE Square 0,7 l + 1, 5 l + 3 l



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace