pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Přijďte si vychutnat nádherné a romantické filmové melodie v podání členů Bohemian Symphony Orchestra Prague, a to rovnou na Valentýna. Valentýnská filmová romantika se koná v nádherných prostorách kostela U Salvátora v Praze a zazní při ní více než deset nejznámějších melodií z oblíbených filmů.

 

Valentýnský koncert romantických filmových melodií v Praze

 

Mezi největší úspěchy Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP) v posledních letech patří například evropské turné s rockovými legendami – Deep Purple, Nazareth, Toto, Survivor, Foreigner, Jorney, Hooters, Bonnie Tyler, Status Quo, Asia, Mr. Big a řada klasických koncertů ve Francii, Španělsku, Německu, Holandsku a Rakousku,... a dále pak turné v Japonsku nebo Číně.

 

V současné době spolupracuje orchestr na projektu se švédskou kapelou Sabaton a britskou kapelou Kosheen.

 

Valentýnský koncert romantických filmových melodií v Praze

 

Nabídka zahrnuje 1 vstupenku na koncert (1. varianta) nebo 2 vstupenky + CD The Best Of Hollywood Movie Music v hodnotě 600 Kč jako dárek (2. varianta).

 

Během koncertu zazní ty nejznámější melodie z filmů, jako je Titanic, Deník Bridget Jones, Pearl Harbor, Tenkrát na západě, Moulin Rouge, Bídníci, Forrest Gump a další.

 

Valentýnský koncert romantických filmových melodií v Praze

 

Více info na:



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace