pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Do České republiky expandovala online směnárna s nejvýhodnějšími kurzy měn.

 

V čem je systém unikátní?

Uživatelé nebo firmy si stanovují směnný kurz sami a mají možnost vyměnit si peníze přímo mezi sebou, a to on-line 24 hodin denně. Protože si uživatelé stanovují směnný kurz sami, mohou jej získat až o 6 % výhodněji, než je obvyklé.

 

Směnárna je registrovaná u ČNB jako poskytovatel platebních služeb. Směny jsou zatím zcela bez poplatků! Valutomat se proto objevuje na předních příčkách nezávislých kurzových srovnávačů, jakým je například Transfertip.

 

 

Tato akce se řídí podmínkami Valutomatu. Akci je možné sčítat s dalšímí akcemi portálu Valutomat, jako např. Valutomat Happy Hours a Valutomat Happy Day.

 

Založením účtu na Valutomatu získáte zdarma peněženku vedenou ve všech těchto měnách: CZK, EUR, USD, GBP, PLN. Založení a vedení všech Valutomat účtů je zdarma. Po navázání svého bankovního účtu zašlete pro připsání 100 Kč email na info@valutomat.cz s předmětem “Pepa” (odešlete ho prosím ze stejného emailu jaký jste použili u registrace).

 

Nový online systém umožňuje jak akceptovat kurz daný předem, tak nastavit svůj vlastní. Na své si přijdou jak uživatelé, kteří potřebují směnit peníze ihned, tak i ti, kteří chtějí s kurzem spekulovat.

 

Valutomat totiž peníze nevykupuje a neprodává, tím pádem ani uživatelé nebo společnosti nenesou náklady na kurzovní rozdíl nákup/prodej. Peníze si směňují přímo mezi sebou dle kurzu, který obě strany akceptují.

 

Valutomat – směňujte se 100% slevou a získejte 100 Kč

 

Na českém trhu lze pro převod do Valutomat peněženky uskutečnit z jakékoliv české banky, nicméně je výhodné využít preferovaných bank, ve kterých jsou zřízeny účty Valutomatu. Převody do peněženky uvnitř těchto bank jsou rychlejší a levnější. Patří mezi ně Česká spořitelna, Komerční banka, UniCredit Bank, ČSOB, Raiffeisen BANK a FIO Banka.

 

Valutomat – směňujte se 100% slevou a získejte 100 Kč

 

Jak probíhá směna?

Peníze, které si chtějí uživatelé nebo firmy směnit, stačí převést z bankovního účtu do peněženky na Valutomat.cz. Následně je podán příkaz ke směně v kurzu, který si uživatel sám zadá. Může akceptovat i kurz protistrany a transakce pak proběhne ihned.

 

V případě že si kurz zadává sám, nabídka ke směně čeká na poptávku druhé strany a do té doby je viditelná pro všechny, kdo jsou v systému zaregistrovaní. Po skončení směny si uživatel peníze přesouvá z peněženky Valutomatu zpět na svůj bankovní účet v dané měně.

 

Valutomat – směňujte se 100% slevou a získejte 100 Kč

 

Valutomat funguje na jiném modelu než běžné banky a směnárny. Služba je založena na principu tzv. sharing economy. Lidé a firmy si mění peníze mezi sebou a portál jim umožňuje dohodnout se na výhodnějším kurzu, než jaký jim nabízejí tradiční instituce.

 

Obchody se ve Valutomatu uskutečňují velmi rychle, protože nabídky pro všechny měny jsou neustále viditelné a vše probíhá bezhotovostně. Platforma Valutomat zároveň zajišťuje bezpečnost transakcí.

 

Valutomat – směňujte se 100% slevou a získejte 100 Kč

 

O společnosti Valutomat

Projekt online směnárny pod názvem Walutomat.pl vznikl před 5 lety v Polsku a dnes je na tamním trhu největším hráčem. Česká republika se stává druhým trhem, kde je možné tuto službu využívat. Valutomat však míří i do dalších zemí.

 

Za dobu svého působení na polském trhu se o výhodách služby přesvědčilo více než 144 000 registrovaných uživatelů, kteří provedli přes 4,17 milionů transakcí v celkovém objemu přes 4 miliardy EUR, na nichž ušetřili zhruba 130 milionů EUR.

 

Valutomat – směňujte se 100% slevou a získejte 100 Kč

 

Zajímá vás o Valutomatu víc? Přečtěte si některý z článků o tomto projektu:

 

Valutomat – směňujte se 100% slevou a získejte 100 Kč



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace