pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Kosmetika prostoupená vůní bylinek je vyráběná s láskou. A díky snaze o zachování jedinečnosti je každé balení svým vlastním originálem. Každé mýdlo prošlo lidskýma rukama s cílem dělat ostatním radost a potěšit.

 

Velká dárková kazeta přírodní kosmetikySkořice podporuje prokrvení, prohřívá a používá se při potížích s revmatismem.


Originální pečeť jim vtiskla duši pohody, která vás přivede do světa pohody. Ručně vyrobené mýdlo je vyrobeno ze 100% přírodních olejů a látek vyskytujících se v přírodě. Mýdlo je vyrobeno metodou zastudena. Tato metoda zaručuje zachování všech výživných složek.

 

Velká dárková kazeta přírodní kosmetiky

Růže damašská je pro své účinky používána při úzkosti a nespavosti. Podporuje regulaci tvorby mazu v pokožce, dále je podpůrným prostředkem v boji proti revmatismu.


Olivový olej přitahuje vlhkost a proniká do hloubky, a tím pokožku hydratuje. Olivový olej má kromě vitaminů A, D a K i nejvyšší obsah vitaminu E, který funguje jako antioxidant. Působí protizánětlivě a hojivě.

 

Velká dárková kazeta přírodní kosmetiky

Levandule lékařská je pro své zklidňující účinky používána při bolestech hlavy, nespavosti, nervozitě a závratích. Vhodné při revmatických potížích.


Kokosový olej velmi příznivě působí na zvláčnění pokožky a brání jejímu stárnutí. Je velmi bohatý na antioxidanty. Díky kokosovému oleji je mýdlo pevné a má kyprou pěnu.

 

Velká dárková kazeta přírodní kosmetiky

Konopný olej lisovaný za studena je vhodný při revmatických, ztuhlých svalech, bolestech a ekzémech.


Palmový olej má čistící účinky, zajišťuje trvanlivost pěny. Ricínový olej má regenerační a hojivé účinky a promašťuje pokožku.

 

Velká dárková kazeta přírodní kosmetiky

Měsíček lékařský je používán jako podpůrný prostředek při hojení ran, jizev, vředů, poranění okolo nehtů, ekzémů, akné a plísní na nohou.


Šumivá bomba do koupele obsahuje mandlový olej, který má zklidňující a regenerační účinky. Vhodný zejména pro suchou pleť, bohatý na vitamin E. Vhoďte šumivku do vlažné vody, kde se rozpustí a zapění.

 

Velká dárková kazeta přírodní kosmetiky

Med se používá ke zklidnění popálenin, odřenin, pomáhá proti akné a ke zjemnění pokožky.


Mořská hrubozrnná sůl do koupele ve skleněné dóze. Pod tekoucí teplou vodu vsypte 2–3 polévkové lžíce soli a nechte rozpustit. Relaxujte 15–20 minut a poté se řádně osprchujte. Čím větší koncentraci zvolíte, tím bude kúra účinnější.

 

Velká dárková kazeta přírodní kosmetiky

Káva je pro své povzbuzující účinky používána při únavě k doplnění energie. Podporuje prokrvení pokožky a její omlazení.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace