pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Nechte se společně se svým partnerem unášet ve víru vášně za pomoci této praktické erotické pomůcky. Potěšení ale není jejich jedinou předností, jak by se mohlo na první pohled zdát. Jsou také pomůckou zdravotní, jelikož slouží jako prevence inkontinence.

 

Venušiny kuličky Boobs ve čtyřech barevných provedeních

 

Jejich masážní efekt je příjemným bonusem, ale především se starají o zpevňování poševního svalstva. To se potřebuje dostat do formy zejména po porodu nebo v klimakteriu, kdy poševní stěna ochabuje kvůli hormonálním změnám.

 Venušiny kuličky Boobs ve čtyřech barevných provedeních

 

Jak je používat?

Kuličky se mohou používat dvěma způsoby. Buď je žena může nosit při běžných denních aktivitách pro příjemný pocit, vhodnější jsou aktivity, při kterých dochází k rytmickému pohybu – např. chůze, jízda na kolečkových bruslích, aerobic, tanec,…

 

Dále může docházet ke stimulaci při jejich zavádění – ženy pak vzrušuje postupná aplikace kuliček za sebou. Pro výraznější efekt by se kuličky měly nosit denně minimálně 30 minut. Pevnější sevření díky silnějšímu svalstvu ocení později i váš partner při sexu.

 Venušiny kuličky Boobs ve čtyřech barevných provedeních



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace