pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Venušiny kuličky jsou velice oblíbenou erotickou pomůckou. Jejich masážní efekt je příjemným bonusem, především však slouží jako zdravotní pomůcka, neboť se starají o zpevňování poševního svalstva a fungují jako prevence inkontinence. Venušiny kuličky se proto doporučují především ženám po porodu, které se potřebují dostat do formy, a ženám v klimakteriu, kdy poševní stěna ochabuje kvůli hormonálním změnám.

 

Venušiny kuličky Odeco v různých barvách

 

Kuličky jsou duté a uvnitř se nachází menší kulička z těžšího materiálu, která se při pohybu rozhoupe a její energie se předá zpět vnějšímu obalu. Tak dochází k vibracím a venušiny kuličky tak vytváří samovolnou stimulaci. Jejich efekt přitom není jen příjemný, ale zároveň užitečný pro vaše zdraví.

 

Venušiny kuličky Odeco v různých barvách

 

Kuličky můžete nosit i při běžných denních aktivitách. Vhodnější jsou aktivity, při kterých dochází k rytmickému pohybu – např. chůze, jízda na kolečkových bruslích, aerobic, tanec a podobně. Venušiny kuličky jsou doporučeny všem ženám, které si chtějí posílit pánevní dno a předejít tak nejen inkontinenci, ale také využít těchto posílených partií k dokonalému sexuálnímu zážitku se svým partnerem.

 

Venušiny kuličky Odeco v různých barvách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace