pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Každý den byste měli sníst několik porcí ovoce a zeleniny, abyste do těla dostali důležité vitaminy a minerály – ne vždy se vám to ale daří, že? Hektický životní styl a stres z vás pak vysává i tu trochu energie, kterou máte. Kofein vás možná na chvíli postaví na nohy, jeho účinky jsou ale zoufale krátkodobé. Potřebné živiny nyní můžete pohodlně doplňovat s pomocí revolučních vitaminů ve spreji!

 

Vitaminová bomba ve spreji Splash Immun a Happy Kids

 

Splash Immun sprej vašemu tělu dodá vitaminovou bombu, která je 9x účinnější než při polykání tabletek. Sprej obsahuje vitamin C v množství odpovídajícímu 50 pomerančů, pak vitaminy A, D, B2, B12 a navíc Zinek, Selen a extrakt z plodů acai. Přípravek se snadno se aplikuje a má příjemnou citrusovou chuť. Jeho užívání podporuje imunitní systém, správné fungování cév a nervového systému a redukuje únavu.

 

Vitaminová bomba ve spreji Splash Immun a Happy Kids

 

Happy Kids sprej s jahodovou příchutí je vhodný pro děti už od 3 let, které bude jeho aplikace bavit. Sprej obsahuje extrakty z ovoce a zeleniny a vitaminy A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12 a D3 podporující správný růst kostí, a extrakt z červené řepy a z plodů acai. Dětský sprej je navíc dochucený sladidlem sukralóza, který neškodí jejich zoubkům. Spreje se rovněž vyrábí s minimem konzervantů.

 

Vitaminová bomba ve spreji Splash Immun a Happy Kids

 

Prvních 10 kupujících získá k nákupu dárek: k 1. variantě balzám na rty, ke 2. variantě bublifukové pero.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace