pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Komu by se chtěl tahat těžký batoh nebo taška, když potřebuje jen mobil a peníze. Stačí přeci jednoduše obléci praktické pouzdro, které ergonomicky padne na vaše zápěstí, a vše máte u sebe!

 

 

Pouzdro výborně ochrání váš smartphone (o velikosti max 150x99 mm, např.: iPhone 6, 6S atd.) před vlhkostí či proniknutím vody a písku. Funkce dotykového displeje jsou chráněny pomocí speciálního měkkého a čirého silikonového povrchu. Nemůže se tedy stát, že by se vám mobil sám od sebe odemknul.

 

Voděodolné pouzdro pro mobilní telefony ve 4 barvách

 

A pokud jste milovníci hudby na každém kroku i při běhu, ve spodní části je malý otvor, kterým jednoduše prostrčíte 3,5 mm jack na sluchátka. Vyberte si vhodné barevné provedení, které bude skvěle doplňovat váš cvičební úbor – černá, modrá, růžová nebo fosforová.

 

Voděodolné pouzdro pro mobilní telefony ve 4 barvách

 

Délka pásku je 290 mm a je zakončen suchým zipem, kterým si lehce nastavíte potřebné utažení. Na vaší ruce bude pak zabírat jen délku 255 mm.

 

Voděodolné pouzdro pro mobilní telefony ve 4 barvách



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace