pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Lidstvo už umí ledacos – po nebi se prohání proudová letadla, na zemi se zase vyvíjí stále výkonnější roboti a člověk už se dokonce prošel i po Měsíci. Ale poroučet větru a dešti, to ještě lidé neumí, a tak se stává, že vás na projížďce na kole zničehonic přepadne strašný slejvák. Vám voda neuškodí, ale váš mobilní telefon bude trpět jako zvíře.

 

Nabídku pro vás ověřili zaměstnanci Pepa.cz. A jak pouzdro na kolo obstálo se dozvíte na našem blogu.

 

Voděodolné pouzdro na kolo k ochraně vašich věcí před deštěm

 

Proto si raději pořiďte voděodolné pouzdro, které vaše cennosti před živly ochrání. Pouzdro snadno připevníte k jakémukoliv druhu kola díky dvojici pásků na suchý zip – jeden na rám kola, druhý kolem představce řídítek. Díky nepromokavému polyesteru budou vaše věci v suchu. Na vrchní straně pouzdra je průhledná dotyková fólie, pod kterou můžete uložit mobilní telefon, takže ho budete mít vždy na dosah.

 

Voděodolné pouzdro na kolo k ochraně vašich věcí před deštěm

 

V zadní části je pouzdro opatřeno otvorem na sluchátka. Spodní strana je vyztužená a vnitřek vystlaný tenkou pěnou, která vaše věci ochrání před nárazy na nerovném terénu. Do pouzdra se vejde peněženka, mobilní telefon, sluneční brýle, případně i menší svačinka. Pro vaši bezpečnost je pouzdro samozřejmě vybaveno i odrazovými proužky, aby vás bylo lépe vidět i v noci.

 

Voděodolné pouzdro na kolo k ochraně vašich věcí před deštěm



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace