pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Infrasauna je obvykle dřevěná kabina podobná sauně, která má díky infrapanelům pozitivní účinky na organismus. Proceduru lze absolvovat kdykoliv před kosmetickým ošetřením, sportovní či regenerační aktivitou. Najdete ji v brněnském salonu Pod Schody a vybrat si můžete z 1, 5 nebo 10 vstupů na 30 minut.

 

Vstup do infrasauny na 30 minut 1x, 5x nebo 10x v Brně

 

Infrasauna (známá rovněž jako infrakabinka) pracuje pomocí vyzařování infračervených paprsků. Dlouhovlnné infračervené záření proniká rovnou do tkání. Vše probíhá zcela přirozeně – svaly se uvolňují a zklidňují. Saunování posiluje imunitní systém, uvolňuje dýchací cesty, pomáhá při problémech s nespavostí, ekzémy, akné a s onemocněním uší.

 

Vstup do infrasauny na 30 minut 1x, 5x nebo 10x v Brně

 

Produkování potu v infrasaunách je až 3x vyšší – teplota v kabince se pohybuje okolo 45–60 °C. Pro pobyt v sauně je vhodná jakákoliv doba, avšak nejlépe ráno či pro jedince s problémy se spaním večer. Je vhodné mít po ruce ručníky na utírání potu i na podložení. Infrasaunu mohou používat také alergici, astmatici, kardiaci i lidé s problémy s krevním tlakem.

 

Vstup do infrasauny na 30 minut 1x, 5x nebo 10x v Brně

 



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace