pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Chcete si užívat báječné klima jako u moře, ale nemáte čas nebo peníze jezdit na dovolenou? Vyzkoušejte si tedy ozdravný pobyt v solné jeskyni Krystalka v centru Prahy. Jeskyně má stěny z krystalů růžové Himalájské soli a podlahu vysypanou vrstvou soli z Mrtvého moře, která se pravidelně doplňuje. K dispozici je zde 5 lehátek.

 

Vstup do solné jeskyně v Praze na 45 minut pro 1 s dítětem

 

Mikroklima vytvářené v jeskyni je srovnatelné s klimatem na volném moři za silné bouře. Vzduch je prosycen sloučeninami jódu, vápníku, hořčíku, sodíku, brómu, selenu a dalšími. Tyto prvky jsou velice důležité pro správnou činnost organismu a jeho rovnováhu. Díky tomu pobyt v jeskyni příznivě ovlivňuje zdraví, náladu, energii a obranyschopnost již od první návštěvy.

 

Vstup do solné jeskyně v Praze na 45 minut pro 1 s dítětem

 

Pobyty v solné jeskyni mohou prospět opravdu všem. Dospělým umožní lepší obranyschopnost, dětem od kojeneckého věku příznivě ovlivní imunitu, a tím odolnost proti nemocem tradičně šířeným v kolektivu dětí. Sportovcům umožní intenzivnější regeneraci při náročném tréninkovém programu. Minerální rovnováha v organismu má příznivý vliv i na řadu onemocnění, např. astma.

 

Vstup do solné jeskyně v Praze na 45 minut pro 1 s dítětem

 

Nutno objednat se předem.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace