pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vezměte klidně celou rodinu a užijte si zážitek plný vědy. Uvidíte Faraonovy poklady, mumifikaci, zkusíte si vyřešit hlavolamy a mnoho dalšího!

 

Atlantis Center: Dům zážitků je vědecko-zábavní centrum, jehož hlavním posláním je popularizovat vědecké poznatky a přiblížit je veřejnosti hravým a interaktivním způsobem. Expozice jsou vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé.

 

Vstup na zážitkové programy v Domě zábavy Atlantis

 

Zážitkový program s názvem Faraonovo tajemství vás přenese v čase do doby starověkých Egypťanů. Průvodkyně v dobovém kostýmu vás zavede přímo do hrobky, kde se zúčastníte magických rituálů mumifikace a vážení duší. Vyzkoušíte si roli faraonů či bohů a poodhalíte záhady této tajemné říše.

 

Naučíte se také umění luštit hieroglyfy. Tento šedesátiminutový program, jenž je výsledkem spolupráce učitelů dějepisu a historiků, představuje skvělou příležitost jak poznat magický svět starověkého Egypta.

 

Vstup na zážitkové programy v Domě zábavy Atlantis

 

Dále centrum nabízí více než 20 interaktivních exponátů, díky nimž se sblížíte s mechanikou, statikou, magnetickými póly či Newtonovými zákony. Všechny exponáty si tady můžete sami vyzkoušet a přijít tak na kloub záhadám vědy a techniky.

 

Vstup na zážitkové programy v Domě zábavy Atlantis

 

Ověřte si na vlastní oči, jak funguje laser, vyřešte hlavolamy nebo se pokuste uzavřít do obrovské bubliny.

 

Vstup na zážitkové programy v Domě zábavy Atlantis

 

www.facebook.com/atlantis.dum.zazitku



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace