pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Vyzkoušejte si minigolf potmě, kde určitě zazáříte. A pokud ne vy, pak neonová světla určitě.

 

Vstupy na unikátní neonový minigolf v Praze

 

Hra a pravidla minigolfu jsou stejná. Změna je v prostředí, kde se hraje – jde o vnitřní prostory, které jsou kompletně ponořené do tmy a osvětlené neonovými UV světly, které dávají vyniknout speciálním UV barvám.

 

Vstupy na unikátní neonový minigolf v Praze

 

Co potřebujete nutně s sebou? Vůbec nic. Tedy až na partu kamarádů a úsměv. Hůl i míček vám zdarma zapůjčí přímo na místě. Hřiště má 18 jamek a hra trvá většinou něco okolo hodiny, ale spěchat rozhodně nemusíte.

 

Vstupy na unikátní neonový minigolf v Praze

 

Prague Glow Golf se nachází 5 minut chůze od stanice metra a tramvají Národní třída. Historie Prahy a její památky jsou hlavním tématem hřiště Prague Glow Golf. Během hry tak můžete vidět nejznámější pražské památky nebo scény z dějin českého národa.

 

Vstupy na unikátní neonový minigolf v Praze

 

Přímo na místě se můžete osvěžit třeba Kofolou nebo pivem. K tomu lze přiobjednat občerstvení (slané krekry, chipsy a tyčinky), čerstvou pizzu nebo teplý a studený bufet (nutno objednat minimálně 48 hodin předem).

 

 

A jak se minigolf líbil kolegům z marketingového oddělení? Mrkněte se na recenzi.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace