pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Také vám nechutná voda z kohoutku a nebaví vás nakupovat předražené balené vody? Dopřejte si kvalitní pramenitou vodu Miluji.

 

Výdejník pramenité vody Miluji Start se 3 barely

 

Počítali jste si někdy, kolik tekutin za den vypijete? Pokud vám na sobě opravdu záleží, měli byste dodržovat správný pitný režim. Průměrně byste za den měli vypít 2−3 litry tekutin. Dostatečný přísun tekutin nás chrání před únavou, poklesem výkonnost i před vznikem ledvinových kamenů. Zkuste to a spočítejte si, kolik toho za den vypijete. Uvidíte, jak dobře o sebe dbáte.

 

Výdejník pramenité vody Miluji Start se 3 barely

 

Aquamat Miluji Start je určen pro výdej pramenité vody, a to hlavně v domácnostech. Výdejník umožňuje dávkování vody ve dvou režimech, a to buď v pokojové teplotě, nebo dávkování vody chlazené na cca 10 °C. Voda, kterou budete pít se těží z hloubky 160–280 metrů.

 

Výdejník pramenité vody Miluji Start se 3 barely

 

Pramenitá voda Miluji je balená do tritonového BPA-free barelu o velikost 5 galonů (18,9 l). Jedná se o poslední vývojovou řadu barelů, která splňuje nejpřísnější hygienické parametry pro uchovávání potravin. Tento barel neobsahuje látku bisfenol A, která je například přítomna v klasických polykarbonátových obalech. Při přepravě se dbá na plnění nejpřísnějších evropských norem.

 

Výdejník pramenité vody Miluji Start se 3 barely



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace