pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Stejně jako byste asi nesvěřili vypracování svého daňového přiznání prodavači ze supermarketu, nenechávejte práci letních pneumatik na těch zimních. O jejich rychlou a kvalitně provedenou výměnu se postarají profesionálové z pražského JM servisu.

 Výměna nebo přezutí pneumatik v pražském JM servisu

 

Když přicházela zima, bylo to snadné. Zákon totiž jasně stanovuje podmínky pro přezutí na zimní pneumatiky. U letních ale žádná povinnost pro přezutí neexistuje a tak se stává, že řidiči v létě jezdí na stejných pneumatikách. Ač se to na první pohled může zdát nepravděpodobné, jízda na zimních gumách je v létě nebezpečná a stojí peníze.

 Výměna nebo přezutí pneumatik v pražském JM servisu

 

Zimní pneumatika je totiž uzpůsobená na zimu a s rostoucí teplotou ztrácí své pozitivní vlastnosti. Na rozpálené vozovce tak mohou být tyto pneumatiky nebezpečné, jelikož se výrazně prodlužuje jejich brzdná dráha. Zároveň se i zvyšuje spotřeba paliva a celkově se vůz hůře ovládá. Neodkládejte tedy přezutí na letní pneu, ušetříte tím peníze a hlavně zlepšíte jízdní vlastnosti.

 Výměna nebo přezutí pneumatik v pražském JM servisu



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace