Je to skvělá situace, když se koná degustace! Přesvědčte se o tom na vlastní kůži v Černé Růži. Tuto pěknou restauraci najdete v Mladé Boleslavi.
Co vás v restauraci Černá Růže čeká?
1. varianta za 1 099 Kč:
- 2x Amuse Bouche (každý den připravovaný jinak)
- 2x květáková polévka, bílá čokoláda, máta
- 2x vejce připravované na 63 °C, jamón serano, cibule, bramborovo-lanýžové pyré
- 2x 100 g lososa s čočkou Beluga, fenyklové pyré
- 2x 100 g farmářského kuřete, kukuřice, popcorn, bramborový fondant
- 2x banana split
- 2x petit four
2. varianta za 1 299 Kč:
- 2x Amuse Bouche (každý den připravovaný jinak)
- 2x květáková polévka, bílá čokoláda, máta
- 2x vejce připravované na 63 °C, jamón serano, cibule, bramborovo-lanýžové pyré
- 2x 100 g lososa s čočkou Beluga, fenyklové pyré
- 2x 100 g farmářského kuřete, kukuřice, popcorn, bramborový fondant
- 2x banana split
- 2x petit four
- 2x 0,5 dcl Ryzlink Vlašský, Jaroslav Osička
- 2x 0,5 dcl Grišák 2015, Jaroslav Osička
- 2x 0,5 dcl Zweigeltrebe Rosé 2015, Jaroslav Osička
Amuse-bouche se často servíruje ve skleničkách nebo jako jedno sousto na speciální lžíci. Vejce připravované na 63 °C se opravdu jen tak nevidí. A svou pozornost si získá i díky bramborovo-lanýžovému pyré s křupavou cibulkou. Pochutnáte si také na lososovi s černou čočkou Beluga a fenyklovým pyré.
Vše vám připraví talentovaný kuchař Ondřej Molina, finalista kulinářské soutěže Bocus d´Or 2016. Díky svým zkušenostem ze zahraničních restaurací ví, jak nadchnout vaše chuťové pohárky.
Na závěr se už můžete těšit na sladkou tečku, která bude tzv. třešničkou na dortu tohoto zážitku, a třeba i na výborné víno.
Pokud přijedete autem, můžete parkovat v parkovacím domě na Staroměstském náměstí (50 m od Černé Růže), kde je 1 hodina parkování zdarma.
- O tom, jaká pravidla by se měla dodržovat v restauraci, se dočtete na našem blogu.
- Nutná rezervace předem nejméně 14 dní před koncem platnosti voucheru.