pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Snažíte se shodit přebytečná kila zběsilým přepočítáváním kalorií, nebo pro jistotu nejíte nic jiného než zeleninu a ovoce? Tím ale vašemu tělu spíš škodíte, neboť mu tak upíráte důležité živiny. Navíc vám hrozí jojo efekt. Raději zahoďte kalkulačku a konečně si pochutnejte na nutričně vyváženém jídle, po kterém zaručeně zhubnete několik kilo!

 

Krabičková dieta na 5 nebo 10 pracovních dní

 

Klíčem ke zdravému hubnutí je kvalitní strava, ne hladovění. Trefně pojmenovaná společnost Šťastné tělo proto každý týden připravuje nutričně vyvážené jídlo podle profesionálních receptů od odborníků na sestavování jídelníčku. Díky tomu se vám podaří bez námahy zhubnout, i když nebudete trpět hlady. A ještě si pochutnáte!

 

Krabičková dieta na 5 nebo 10 pracovních dní

 

Každý den si pochutnáte na snídani, svačině, obědu, další svačině a večeři, které budou doručeny až k vám domů. Všechny suroviny jsou čerstvé, nejsou to žádné mražené polotovary. Jídlo je energeticky vyvážené, s optimálním denním obsahem bílkovin, sacharidů a tuků. Jídelníček je navíc vhodný nejen pro ženy, ale i pro muže.

 

Krabičková dieta na 5 nebo 10 pracovních dní

 

Výsledky takového jídelníčku budou brzy znát – kromě úbytku na váze se budete cítit lépe nejen fyzicky, ale i psychicky, budete mít dobrou náladu a budete se cítit svěží a plní energie. S vyváženou stravou bude vaše tělo šlapat jako švýcarské hodinky.

 

Krabičková dieta na 5 nebo 10 pracovních dní



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace