pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Pokud hledáte ideální adventní výlet pro celou rodinu, kde by se děti pobavily a zároveň něco přiučily, zájezd do Styeru a Steinbachu bude pro vás skvělou volbou. Jen málokde nasajete vánoční atmosféru více než tady.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

V brzkých ranních hodinách odjezd do Styeru – rakouského města Vánoc, vánočních ozdob a betlémů ležícího na soutoku řek Enns a Steyru. Najdete zde největší betlém světa s více než 700 figurkami, ale také pohyblivý betlém se 300 figurkami od krkonošského mistra Karla Klaudy.

 

Nevynecháte ani světový unikát Christkindl – vánoční poštovní úřad, odkud můžete poslat „nebeské pozdravy“. 

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Následuje návštěva adventních trhů na náměstí a na promenádě, prohlídka jesliček ve skále Jägerkrippe a adventního trhu na zámku Lamberg. V podvečer přejezd do nedalekého Steinbachu, kde uvidíte největší rakouský adventní kalendář a kde se od 17:15 koná tzv. „Perchtenlauf“ – menší průvod masek. Odjezd do České republiky ve večerních hodinách.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Odjezdy:

 

Cena zahrnuje: přepravu autobusem, služby průvodce

Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, případné vstupy, nepovinnou místenku

Doporučené kapesné: 20 €

 

V autobusech není sestaven zasedací pořádek, proto klientům, kteří požadují konkrétní sedadla, se doporučuje zakoupení místenky. Zájezd se řídí VOP CA Top cestovatel.

 

Top Cestovatel - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Více informací o adventních zájezdech si přečtěte na našem blogu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace