pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Poznejte kouzlo osvětlené Paříže. Během jediného dne uvidíte ty nejvýznamnější památky a se soumrakem se vám naskytne krásný pohled na rozsvícené a oslavující město. To je pohled, který rozhodně stojí za to.

 

Top Cestovatel - nový - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program zájezdu:

30. 12. 2014 – Odjezd z ČR v podvečerních hodinách (Praha hl. nádraží v 16:00, Plzeň hl. nádraží v 17:35). Noční průjezd Německem.

 

31. 12. 2014 – Příjezd do Paříže v ranních hodinách (kolem 8:00). Celodenní návštěva metropole s delegátem (možnost návštěvy památek, nákupů i volný program). Prohlédnete si ty nejkrásnější místa Paříže. Uvidíte majestátní Eiffelovu věž, Louvre i rušnou třídu Champs Elysées.

 

Top Cestovatel - nový - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Nevynecháte samozřejmě ani Napoleonovu hrobku, Bastilu a Notre Dame. Za řekou Seinou budete moci obdivovat Vítězný oblouk, most Alexandra III., náměstí Svornosti s egyptským obeliskem, operu a kostel Madeleine v podobě řeckého chrámu. A chybět nesmí ani kouzelný Montmartre. Večer se přesunete k Eiffelově věži, kde oslavíte příchod nového roku.

 

Top Cestovatel - nový - Zahraničí - ilustrativní foto

 

1. 1. 2015 – Odjezd z Paříže kolem 2. hodiny ranní. Návrat do ČR ve večerních hodinách (v Praze budete kolem 19:00).

 

 

V autobusech není sestaven zasedací pořádek, proto se klientům, kteří požadují konkrétní sedadla, doporučuje zakoupení místenky. Zájezd se řídí VOP CA Top cestovatel.

 

Top Cestovatel - nový - Zahraničí - ilustrativní foto



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace