pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

S kostičkami Lego se v životě setkal snad každý. Pokud patřili i mezi vaše oblíbené hračky, připomeňte si je v úžasném světě sestaveném právě z nich! Připravte se na takové úžasné atrakce jako je Mini-land, jízda na vlnách, Lego City, autoškola, Duplo Express, Lego shop, hradní divadlo a spoustu dalších!

 

CK AKORD - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Zábava v Legolandu ale není vždy stejná. V sobotu 25. 10. 2014 se celý areál promění a vy zde uvidíte "strašidelné stánky" pro děti, zábavné programy, dětský muzikál, strašidelný dům, show s kuriozitami, halloweenské vyřezávání dýní či středověký strašidelný trh.

 

Navíc je tento den i "Legolandové dýňové mistrovství". Děti si mohou vyzkoušet strašidelné převleky – prostě den plný strašidel a hlavně zábavy.

 

CK AKORD - Zahraničí - ilustrativní foto


Rozsáhlý areál se skládá z několika částí:

Země rytířů – dobijte hrad, vy udatní rytíři a sličné paní! Pevně se držte, až budete na zádech ohnivého draka projíždět jeskyněmi a létat ve výškách. Jestli ve staré krčmě naberete síly před nebo až po dobrodružství, je již na vás.


Miniland – tak malý je svět, kdo by se necítil opravdu velikým a mocným, když se prochází mezi nejznámějšími místy a stavbami v Evropě. Na výstavbu bylo použito 25 miliónů LEGO kostiček.


V Lego City si můžete udělat řidičský průkaz (platí se na místě) a hned ukázat na LEGO autech, co jste se naučili. Fascinovat vás bude i továrna, kde před vašimi zraky LEGO kostičky vyrábějí.

 

CK AKORD - Zahraničí - ilustrativní foto


Imaginace – ve stavebním a testovacím centru můžete vyvíjet a hned vyzkoušet vlastnoručně postavené modely, jde jen o to zapojit vlastní fantazii a kreativitu. Na velkém DUPLO hřišti mohou i ti nejmenší návštěvníci objevovat svůj vlastní svět.


Dobrodružná země – určitě vás nepokouše žádné divoké zvíře, ale musíte se mít na pozoru před LEGO zvířátky. Až pojedete kanoí na divokou expedici, nezapomeňte na starou legendu o vodopádu.


Lego X-treme – zde si můžete zábavu opravdu do sytosti užít, projedete se na vodě, vyzkoušíte auta na testovací dráze a naprogramujete si vámi postaveného robota, který poskytuje dokonalé vyžití pro malé i velké.

 

CK AKORD - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:
Odjezd z Prahy cca ve 2:30 z ulice Na Florenci. V ranních hodinách příjezd do LEGOLANDU (celodenní návštěva), ve večerních hodinách odjezd do ČR, příjezd do Prahy kolem půlnoci.

 

 

CK AKORD - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Zájezd se řídí VOP CK Akord.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace