pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Srdce německé renesance, rodiště malíře Albrechta Dürera, jedno z nejkrásnějších měst Bavorska. A v adventním čase i nejkouzelnějších. Tak se dá stručně charakterizovat Norimberk, kde každý rok vyrostou krásné adventní trhy.

 

Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Adventní trhy v Norimberku patří mezi tradiční místa, kde si odpočinout v předvánočním shonu a nasát pravou vánoční atmosféru. Pravděpodobně nejproslulejšími vánočními oslavami v Německu jsou vánoční trhy v Norimberku – Nürnberger Weihnachtsmarkt. V Norimberku je typičtější název pro adventní trhy Christkindlesmarkt.

 

Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Program:

V brzkých ranních hodinách odjezd z ČR, příjezd do Norimberku dopoledne. Následuje dopolední procházka s průvodcem po adventních trzích + volný program. V odpoledních hodinách přesun na další volitelný program (muzea, nákupy, památky). Předpokládaný příjezd do ČR ve večerních hodinách.

 

Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Na adventní trhy budete dopraveni luxusními zájezdovými autobusy z vozového parku Vega Tour. Autobusy jsou nadstandardně vybaveny a mají větší prostor na nohy.

 

Nástupní místa: Praha, Beroun, Plzeň (nástupní místo nutno uvést při uplatnění voucheru)

 

Vega Tour s.r.o. - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Kapacita jednotlivých termínů není omezena. Vypraveno bude tolik autobusů, kolik bude potřeba. Zájezd se řídí VOP CK Vegatour. Nutné objednání nejpozději 2 dny před začátkem zájezdu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace