pepa.cz
váš známý přes slevy

Pepa

Zdejší trhy patří k největším a nejslavnějším v Evropě. Téměř 200 stánků zcela zaplní hlavní náměstí, obklopené grandiózními stavbami. Mezi stavbami vyniká slavný mariánský chrám Frauenkirche, který nechal postavit Karel IV.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Osvětlené stromy, nádherné vánoční dekorace, vůně červeného i bílého svařeného vína, věhlasného perníku a pražených mandlí vás nadchne. Ochutnat byste měli také tradiční norimberské klobásky, které se upravují na mnoho způsobů - v housce, s curry omáčkou, grilované se zelím, s křenem nebo se salátem.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

V Norimberku myslí i na děti, souběžně s vánočními trhy se zde konají Norimberské dětské Vánoce – nachází se zde několik atrakcí, které potěší děti od nejútlejšího věku.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Jistě vás osloví také historické centrum plné významných památek. Po vážných škodách, způsobených bombardováním za 2. světové války, byla řada zdejších skvostů pečlivě rekonstruována.

 

CK Europa tour - Zahraničí - ilustrativní foto

 

Stručný program zájezdu:

 

Zájezd se řídí VOP cestovní kanceláře Europatour.

 

Více informací o adventních zájezdech si přečtěte na našem blogu.



VŠECHNY SLEVY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace